Ruilen en retourneren

Wij houden van duidelijke en redelijke retourregels. Redelijk voor jou en redelijk voor ons. In de regel gaan wij relaxt om met verzoeken, maar aan de andere kant is ook weer niet alles mogelijk, al zouden wij dat nog zo graag willen, wij hopen dat je dat begrijpt. In onderstaande spelregels hebben we geprobeerd zoveel mogelijk "te vangen". Mocht je nou twijfelen, mail dan even met info@hollandhometextiel.nl.

Binnen die termijn kan je de artikelen om- of inruilen. Bij verkeerd bestelling verzend kosten zijn op uw rekening.

Binnen de termijn van 14 dagen mag je het artikel retourneren. Gebruikte artikelen kan je niet retour sturen, tenzij sprake is van een fabricagefout. Zo is het niet prettig als je bijvoorbeeld een kussen van ons zou ontvangen, waarop al een nacht is geslapen. Net als jij houden wij van frisse artikelen.  

Ook gewassen artikelen kan je niet retourneren, omdat die dan niet meer nieuw zijn, hoe lekker ze dan ook ruiken. Of een artikel gebruikt of gewassen is, is ter beoordeling van ons. Wij weten immers als geen ander hoe een nieuw artikel voelt, ruikt, etc. In het belang van al onze klanten zijn we daar best streng op, maar wel altijd eerlijk.   

Naast gebruikte artikelen kan je sommige artikelen niet retour sturen om redenen van gezondheidsbescherming of hygiene. Dit geldt ook voor bedrukte artikelen. Uiteraard tenzij sprake is van een fabricagefout.

2. Om- en inruilen is gratis

- voor Nederlandse bestellingen gaat het terugsturen via het antwoordnummer dat op het retourformulier staat. Je kan je pakketje gewoon afgeven bij het postkantoor.
- voor Belgische bestellingen: stuur een e-mail naar info@hollandhometextiel.nl. Wij zorgen er dan voor dat je naast het retourformulier ook een gratis retourlabel ontvangt.

Het retourformulier staat hieronder aan de pagina en kan je makkelijk downloaden. Je vult het retourformulier in en je geeft aan wat je wensen zijn. Samen met je artikelen verstuur je het retourformulier aan ons retour. Zorg ervoor dat je de originele verpakking gebruikt (m.u.v. van artikelen die in het zijde-vloeipapier zijn verpakt). Na ontvangst en verwerking sturen wij je een berichtje. Wij zullen jouw retour dan zo snel mogelijk afhandelen. 

(als je twijfelt of als het gaat om een relatief klein product, mail dan even een fotootje. Soms is retourneren dan niet meer nodig, en bovendien is het voor jou sneller en voor ons goedkoper)


Terugbetalen van je aankoopbedrag

Wij streven ernaar om zo snel mogelijk jouw aankoopbedrag terug te storten, in ieder geval binnen 14 dagen. Indien je de gehele bestelling retour stuurt, betalen wij ook de eventuele verzendkosten aan je terug. Als na de retourzending van een deel van je bestelling de restantwaarde minder is dan 55 euro, dan worden de verzendkosten in mindering gebracht van de retourbetaling. Die zou je immers initieel ook hebben betaald. Als je bij de betaling gebruik hebt gemaakt van een korting en je retourneert een deel van je bestelling, dan wordt de korting naar evenredigheid met de terugbetaling gecompenseerd.